Smedegaard&Sloth feat. Kenneth Dahl Knudsen og Jakob Rose

NYHED NOVEMBER 2019!

Fremover vil det være muligt at booke os med Kenneth Dahl Knudsen (bas) og Jakob Rose (saxofon) NÆRMERE PRÆSENTATION AF JAKOB FØLGER SNART 🙂

——-

Klassisk møder rytmiskMargrethe er uddannet klassisk sanger og Ole er uddannet rytmisk pianist, og derfor er udtrykket ikke entydigt i den eller anden lejr, men mere noget midt i mellem.

Featuring Kenneth Dahl Knudsen – verdensturnerende bassist med base i Aalborg. Og Jakob Rose, saxofon.

Margrethe Smedegaard og Ole Sloth har i flere år spillet koncerter sammen, og udvidede på et tidspunkt duoen med de to anerkendte jazzmusikere Jan Harbeck og Kenneth Dahl Knudsen. I efteråret 2019 er Jan stoppet, og Jakob Rose er trådt til på saxofon. Vi glæder os til at komme afsted med Jakob i 2020!

Sammen har de fundet en platform, hvor udtrykket ikke altid er entydigt klassisk eller rytmisk – men ofte en slags “midt-imellem”.

Margrethe Smedegaard, vokal                                                                                           Uddannet fra Nordjysk Musikkonservatorium. Er en ofte benyttet solist i mange forskellige sammenhænge – lige fra Händel´s Messias til bigband-koncerter. Er også aktiv med sin “Trio Con Amore”. Underviser til daglig ved Vestervig kirkemusikskole, samt ved Sct. Clemens Drengekor ved Aarhus Domkirke.

Ole Sloth, vokal og piano                                                                                                       Ole har flere udgivelser bag sig. Senest i juni 2018, hvor han udgav en CD med egne arrangementer og kompositioner. Han har gennem tiden undervist på bl.a. konservatoriet, universitetet, MGK Nord og Aalborg kulturskole, og er til daglig organist i Mou og Dokkedal kirker. Han kan opleves i mange sammenhænge, med alt fra jazz og danske evergreens, til ALBUM Hotel California og John Mogensen foredrag.

Kenneth Dahl Knudsen, kontrabas                                                                                  Efter en årrække som turnerende musiker med koncerter over hele kloden, er Kenneth nu kommet hjem til  Aalborg, hvor han også underviser på musikkonservatoriet. Med hans store musikalitet og sikre rytmesans, er han gruppens naturlige ankermand.

Jakob Rose, saxofon

 

Lyd- og billedklip er med besætningen:

Margrethe Smedegaard, vokal. Ole Sloth, klaver, vokal. Kenneth Dahl Knudsen, bas. Jan Harbeck, saxofon.

Videoklip med kvartet:
Jeg gik mig ud en sommerdag   https://www.youtube.com/watch?v=aMXrLtBcY9g

Videoklip med duo:  

Lyngen er lilla   https://www.youtube.com/watch?v=LpB1BNpOLtE&t=5s
The Rose   https://www.youtube.com/watch?v=-P75TNGUQaI

Pris kr. 16.000,- + transport

Endnu en WordPress-blog